Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Oranjegekte In Berlijn Een Onvergetelijke Ervaring Voor Duizenden Nederlandse Fans

De Oranjegekte in Berlijn: Een onvergetelijke ervaring voor duizenden Nederlandse fans

De sfeer onder de 40.000 Nederlandse supporters

De sfeer onder de bijna 40.000 Nederlandse supporters die in Berlijn zijn neergestreken, is ongekend. Voorafgaand aan de EK-match tegen Oostenrijk zingen ongeveer 15.000 fans uit volle borst. De Oranje-aanhangers zorgen met hun enthousiasme voor een onvergetelijke sfeer tijdens de UEFA EURO 2024. Hun iconische evergreen weerklinkt luid en duidelijk door de straten van Berlijn.

De Oranje-invasie in Hamburg

Reeds tijdens de voorronde-wedstrijden tegen Polen in Hamburg waren er tussen de 20.000 en 25.000 Oranje-aanhangers aanwezig. Hun onvoorwaardelijke steun voor de Elftal was opmerkelijk en droeg bij aan de succesvolle start van het toernooi.

De Fan-Walk: een oranje rivier door Berlijn

Omstreeks 14:30 uur begon de Fan-Walk. De 17.300 Oranje-aanhangers die een ticket voor de wedstrijd tegen Oostenrijk hadden bemachtigd, stroomden in een oranje rivier over de Heerstraße richting het stadion. De straten van Berlijn waren gevuld met het geluid van gezang, trommels en trompetten. De Nederlandse fans creëerden een ongeëvenaarde sfeer en lieten zien dat het Oranjegevoel springlevend is. Deze onvergetelijke dag in Berlijn zal voor altijd in de herinneringen van de Nederlandse supporters gegrift staan. De sfeer, de saamhorigheid en de onvoorwaardelijke steun voor de Elftal maakten deze ervaring werkelijk uniek. Het Oranjegevoel leeft en blijft een onmiskenbaar kenmerk van de Nederlandse sportcultuur.


Comments